Scholingsregeling Blik vooruit

Ben je Rijksambtenaar, ben je toe aan een nieuwe rol of baan en werk je 3 jaar of langer in dezelfde functie? Volg dan nu kosteloos een erkende opleiding tot maximaal €1.000,- incl. btw. met de Blik vooruit regeling. Je bepaalt zelf welke cursus of opleiding je wilt gaan doen, zolang deze maar is gericht op het ontwikkelen van je loopbaan binnen of buiten de rijksoverheid.

  • De scholingsregeling is een subsidie van maximaal €1.000,- voor de kosten van een cursus of opleiding. Inclusief inschrijf- en examengeld, verplicht gesteld studiemateriaal en btw.
  • Je bepaalt zelf welke cursus of opleiding je wilt gaan doen, zolang deze maar is gericht op het ontwikkelen van je loopbaan binnen of buiten de rijksoverheid. Misschien heb jij altijd al gedroomd van een carrière als buitengewoon opsporingsambtenaar, of overweeg je alsnog rechten te gaan studeren. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.
  • Je komt in aanmerking voor de scholingsregeling als je een medewerker bent die valt onder de sector Rijk* en de afgelopen drie jaar onafgebroken in dienst van het Rijk bent geweest. Een voorwaarde is ook dat je nog niet eerder gebruikgemaakt hebt van de regeling ‘Blik Vooruit’.
  • Medewerkers van Defensie/Politie/Rechterlijke Macht/Decentrale overheden/Onderwijssectoren vallen niet onder de sector Rijk. Ook medewerkers van zelfstandige bestuursorganen (met uitzondering van de Autoriteit Persoonsgegevens) kunnen geen gebruik maken van de regeling.

Meest gevolgde opleidingen en cursussen

  • Sterke basis: Word basis, Excel basis, Outlook
  • Ervaren gebruiker: Word gevorderden, Excel gevorderden, Access
  • Excel expert: Excel gevorderden, Excel expert, Excel draaitabellen en draaigrafieken
  • Beginnende gebruiker: Computer essentials, Online essentials, Introductiecursus MS Office

Klassikaal, E-learning of begeleide lessen

De trainingen zijn klassikaal of via e-learning te volgen. Hierdoor ben je volledig flexibel in waar en wanneer en hoe je het beste leert. Je kunt ook kiezen voor begeleide lessen in onze leercentra.
Bepaal zelf je gewenste mix.

Gratis intake

Twijfel je wat de beste aanvulling is op jouw CV? Dan ben je van harte welkom voor een vrijblijvend intakegesprek. Dat kan telefonisch of bij ons op locatie.