Opatel opnieuw Beste Opleider van Nederland!

0

Voor de tweede keer op rij is Opatel uitgeroepen tot “Beste Opleider van Nederland” in de categorie Grote Opleider in IT & Web. Donderdag 18 december 2014 werd Opatel als winnaar bekend gemaakt. Cursisten bedankt, we hebben jullie gevraagd ons te beoordelen en dit is het resultaat!

Opnieuw is Opatel door de cursisten gekozen tot beste opleider van Nederland.

18 december 2014, NBC in Nieuwegein

Verdeeld over tien categorieën streden honderddrieënveertig opleiders om de titel “Beste Opleider van Nederland 2014″. Bijna zevenduizend cursisten brachten hun stem uit en beoordeelden op punten als toepasbaarheid, deskundigheid en professionaliteit. Met een gemiddelde van 8,8 behaalde Opatel de hoogste score in de categorie IT & Web.

Beste opleider word je niet zomaar

De beste docenten, een persoonlijke aanpak en korte lijnen maken Opatel tot wat het is. En dat zien we terug in de feedback die we krijgen van onze cursisten. Een paar mooie quotes:

“Er was een zeer prettige interactie met de leraar. Hij was erg helder en duidelijk in zijn uitleg en vooral ook geduldig met diegene die niet direct de uitleg snapte. Het was nooit een probleem om het nogmaals door te nemen.”

“Zeer praktische en duidelijke cursus waarin goed werd omgegaan met niveauverschillen tussen verschillende deelnemers. Vragen werden duidelijk en gestructureerd behandeld.”

“Alle trainingen (4 stuks nu) die ik bij Opatel heb gevolgd zijn erg goed bevallen. Ik kijk dan ook altijd eerst bij Opatel als ik een nieuwe training zoek en raad deze opleider zeker aan bij anderen! Erg tevreden.”

Meer beoordelingen door cursisten leest u op de website van KlantenVertellen.

Plaats een reactie