Opleidingspakket Programmeur ICT

Opleidingspakket ProgrammerenGa je een training volgen vanuit je werk of ben je zelf werkgever die zijn medewerkers wil opleiden? Voor deze beroepsgerichte opleiding is het mogelijk dat je in aanmerking komt voor een subsidieregeling. Binnen het opleidingspakket Programmeur ICT heb je de keuze om je pakket naar eigen wens in te delen. Altijd een passende training op het juiste niveau!

Optie 1: UX Design

Deze 5-daagse klassikale training biedt een stevige basis om jezelf als UX Designer te mogen bestempelen en projecten zoals websites en apps aan te pakken. De modules benaderen de materie zodanig, dat je het geheel overziet en begeleidt, maar ook op diverse onderdelen met concrete ontwerpen aan de slag zult gaan.
Totaalprijs: € 2.495,- excl. 21% BTW.
Bekijk de volledige cursusinformatie

Optie 2: Programmeur

Tijdens de opleiding programmeur leer je de verschillende aspecten van het programmeren kennen. Deze opleiding kan worden samengesteld uit verschillende modules:

HTML5 & CSS3

In deze cursus leer je de nieuwste mogelijkheden van HTML5 en CSS3 gebruiken voor moderne browsers. Na de cursus kun je makkelijker aanpassingen maken aan webpagina’s en aan een CMS. Je leert een degelijke opzet maken van een HTML-structuur en semantische elementen gebruiken voor een betere leesbaarheid en vindbaarheid in Google van webpagina’s.
2-daagse klassikale training
€ 795,- excl. BTW
Bekijk de volledige cursusinformatie

PHP en MySQL

In de cursus PHP en MySQL wordt een introductie gegeven van PHP en de veel gebruikte database MySQL. Tijdens de cursus bespreken we stap voor stap de basiskennis van het programmeren, waarna we snel een werkende database gestuurde PHP-toepassing kunnen ontwikkelen.
3 daagse klassikale training
€ 1.250,- excl. 21% BTW.
Bekijk de volledige cursusinformatie

Javascript

Als webdesigner krijg je vroeger of later te maken met Javascript. Wil je je websites interactiever maken of zelf webapplicaties ontwikkelen dan is kennis van Javascript noodzakelijk. Tijdens deze cursus leer je niet alleen hoe je bestaande Javascripts aanpast, maar ook zelf snel Javascript programmeren.
2-daagse klassikale training
€ 995,- excl. BTW.
Bekijk de volledige cursusinformatie

Regeling tijdelijk scholingsbudget UWV

Met de regeling ‘tijdelijk scholingsbudget UWV’ is er een mogelijkheid om jouw baankansen te vergroten met onze computer- en kantoortrainingen. Heb jij op dit moment een WW, WIA of Wajong uitkering en wil je graag jouw vaardigheden verder ontwikkelen om zo de kans op een baan binnen een UWV krapteberoep te vergroten? Stel dan samen met onze docenten een op maat gemaakt trainingspakket samen!
Scholingsbudget voor werkzoekenden

Schrijf je in voor een intakegesprek

We raden je aan om een afspraak te maken voor een intakegesprek van +/- 15 minuten met één van onze docenten. Dit kan telefonisch of op onze locatie in Utrecht , Rotterdam of Amsterdam. Tijdens de intake bespreken we welk opleidingspakket het beste bij je past en maken we aan de hand hiervan een offerte. Vervolgens bespreek je de offerte samen met je adviseur bij het UWV en wordt er gekeken of je in aanmerking komt voor het scholingsbudget. Dit wordt bepaald door het UWV.
Vraag een intakegesprek aan

Meer informatie

Je kan een mail sturen naar info@opatel.nl, tijdens kantooruren via onze website chatten of bellen met onze hoofdvestiging op nummer 010 297 30 73.