Opleidingspakket Online Marketeer

Opleidingspakket online MarketeerGa je een training volgen vanuit je werk of ben je zelf werkgever die zijn medewerkers wil opleiden? Voor deze beroepsgerichte training is het mogelijk dat je in aanmerking komt voor een subsidieregeling. Binnen het opleidingspakket Online Marketeer heb je de keuze om je trainingspakket naar eigen wens in te delen. Zo maak je optimaal gebruik van je eigen kennis en kunde.

Opties:

Voorbeeldpakket 1

Totaalprijs: € 2.358,- incl. 21% BTW

Voorbeeldpakket 2

Totaalprijs: € 2492,- incl. 21% BTW

Regeling tijdelijk scholingsbudget UWV

Met de regeling ‘tijdelijk scholingsbudget UWV’ is er een mogelijkheid om jouw baankansen te vergroten met onze computer- en kantoortrainingen. Heb jij op dit moment een WW, WIA of Wajong uitkering en wil je graag jouw vaardigheden verder ontwikkelen om zo de kans op een baan binnen een UWV krapteberoep te vergroten? Stel dan samen met onze docenten een op maat gemaakt trainingspakket samen!
Scholingsbudget voor werkzoekenden

Schrijf je in voor een intakegesprek

We raden je aan om een afspraak te maken voor een intakegesprek van +/- 15 minuten  met één van onze docenten. Dit kan telefonisch of op onze locatie in Utrecht , Rotterdam of Amsterdam. Tijdens de intake bespreken we welk opleidingspakket het beste bij je past en maken we aan de hand hiervan een offerte. Vervolgens bespreek je de offerte samen met je adviseur bij het UWV bespreken en wordt er gekeken of je in aanmerking komt voor het scholingsbudget. Dit wordt bepaald door het UWV.
Vraag een intakegesprek aan

Meer informatie

Je kan een mail sturen naar info@opatel.nl, tijdens kantooruren via onze website chatten of bellen met onze hoofdvestiging op nummer 010 297 30 73.