Access Consultancy

Opatel levert al jarenlang advies op het gebied van Microsoft Access. Keer op keer zetten we onze kennis van zaken in om bedrijven te helpen bij het oplossen van ICT-problemen en het opzetten van probleemloos functionerende databases. Zo nodig doen we dit in combinatie met een op uw praktijk toegespitste  cursus.

Database ontwerpen, bouwen en gebruiken

Uw database is van weinig waarde als de gegevens niet goed kunnen worden uitgelezen. Wij helpen u om informatie uit uw bestaande database te halen. We kunnen de query’s bouwen waarmee de gewenste informatie eenvoudig kan worden opgehaald. Wij kunnen ook een geheel nieuwe database in Access voor u ontwerpen en bouwen en hiervoor aan de hand van uw wensen de tabellen en de onderlinge relaties bedenken.

“Een klant was iedere dag 4 uur bezig met het openen, updaten en opslaan van 100 bestanden. Met de macro die wij hebben gemaakt is nu een druk op de knop voldoende!”

Programmeren in VBA

Wij hebben een grote ervaring op het gebied van programmeren in VBA. Maakt u zelf al programma’s in VBA, dan kunt u van onze expertise gebruikmaken bij het vervaardigen van formulieren en rapporten. Bij Access Consultancy kan onze rol adviserend zijn, maar we kunnen ook zelf  aan de slag gaan en met VBA uw wensen omzetten in formulieren. U zegt het maar.