Inhoud van de cursus

Bundel van 3 klassikale MS Office cursussen (Excel, Word, etc.)

Office Cursussen Rotterdam, Utrecht, AmsterdamMet deze cursussen leer je efficiënt werken met verschillende programma’s van Microsoft Office, zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook. We hebben trainingen op elk gewenst niveau.
Let op: deze trainingen worden klassikaal gegeven. Neem je de lesstof liever in je eigen tempo tot je, of wil je de lessen deels thuis volgen? Kies dan voor onze blended learning optie.

Een pakket bestaat uit 3 MS Office cursussen uit onderstaand overzicht. Je keuze maken hoeft pas na inschrijving. Als je twijfelt denken onze docenten graag met je mee welke trainingen voor jou het meest geschikt zijn.

 

Cursus Office 365

Al onze cursussen starten regelmatig in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam.

Welke voorkennis heb je nodig?

Bij deze bundels kies je zelf welke programma’s je wilt leren gebruiken, en op welk niveau. Heb je met het ene programma al meer ervaring dan met het andere, dan passen we je bundel daarop aan. Onze bundels zijn daarom geschikt voor mensen met geen, weinig of juist heel veel ervaring met de gekozen programma’s.

Wat leer je in deze cursus?

Heb je weinig of nooit met de Microsoft Office programma’s gewerkt, of wil je je kennis verder uitbreiden? Dan zijn deze cursussen de juiste keus. Je leert precies wat je moet weten om de meest voorkomende werkzaamheden te verrichten. Na afloop kun je moeiteloos overweg met de belangrijkste functies van de gekozen programma’s voor kantoorgebruik.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Onze klassikale cursussen zijn geschikt voor iedereen die vaardigheden met MS Office applicaties wil leren of verbeteren.
Als je de lesstof liever in je eigen tempo tot je neemt, of de lessen deels thuis wilt volgen, kies dan voor onze blended learning optie.

Wat is een logisch vervolg op deze cursus?

Na deze cursussen kun je de meer gevorderden of de expert varianten leren kennen. Ook kun je je meer in de breedte ontwikkelen met een van de andere Microsoft Office cursussen.

Onderwerpen
Datums en locaties

1 Startdatum en locatie

Cursusdata & startgarantie
Wij streven ernaar om de cursus te laten plaatsvinden op de door jou gekozen cursusdatum en locatie. Om de planning rond te krijgen kan het echter gebeuren dat de cursus op de genoemde datum of locatie verplaatst moet worden om doorgang te kunnen garanderen. Dit zal altijd in overleg gebeuren. Cursusdata met het label Startgarantie zullen gegarandeerd op die locatie en datum plaatsvinden.
Mocht er geen geschikte datum tussen zitten, neem dan contact op voor de mogelijkheden.
Hybride cursus
Wanneer je door omstandigheden niet in staat bent om de cursus op locatie bij te wonen, is het mogelijk om de cursus vanuit huis te volgen. Wanneer je de cursus vanuit huis wilt volgen dien je dit minimaal een week vóór aanvang van de eerste cursusdag bij ons kenbaar te maken. Voor de beste leerervaring adviseren wij om de cursus (indien mogelijk) op locatie te volgen.
Start:Locatie:Alle lesdagen:
do 08 dec Rotterdam, ,
do 08 dec Utrecht, ,
do 08 dec Amsterdam, ,
di 17 jan Rotterdam, ,
di 17 jan Utrecht, ,
di 17 jan Amsterdam, ,
wo 15 feb Rotterdam, ,
wo 15 feb Utrecht, ,
wo 15 feb Amsterdam, ,
wo 08 mrt Rotterdam, ,
wo 08 mrt Utrecht, ,
wo 08 mrt Amsterdam, ,
Toon meer data

2Uw Gegevens

Ik wil me inschrijven met STAP Subsidie

STAP Subsidie. Waar staat dit voor?

STAP staat voor Stimulering Arbeidsmarkt Positie en is een subsidie van €1000 waarmee de overheid wil helpen om zich verder te ontwikkelen zodat hun positie op de arbeidsmarkt wordt verbeterd of je kansen op een nieuwe baan te vergroten.

Het STAP-budget is voor iedereen die aan volgende eisen voldoet:

  • Je bent tussen de 18 jaar en de AOW-gerechtigde leeftijd. Het maakt niet uit of je een baan in loondienst hebt, zzp’er of ondernemer bent of op zoek bent naar werk.
  • Je ontvangt geen andere publieke onderwijsfinanciering of studiefinanciering (met uitzondering van Levenlanglerenkrediet).
  • Je hebt dit kalenderjaar nog geen STAP-subsidie gekregen en er is nog budget beschikbaar.

Je kunt dus de STAP Subsidie gebruiken om de cursus geheel of gedeeltelijk te bekostigen !

Stap Cursist

Let op:

  • Kies een startdatum vanaf 30 januari 2023!
  • De gegevens in het volgende formulier dienen overeen te komen met uw gegevens bij het bevolkingsregister: u dient uw voornaam, voornamen of voorletters op te geven, etc.
Aanhef

Cursist

Kopie ID Bewijs
Voor inschrijving via de regeling "NL Leert Door" dient u ook een kopie ID te overhandigen. We zullen u daarvoor benaderen.

Deelnemer 2

Deelnemer 3

Deelnemer 4

Deelnemer 5

Wilt u meer deelnemers inschrijven dan kunt u zometeen nogmaals het formulier invullen.

Factuurgegevens


3Factuurgegevens

Probleem. Plaats uw telnr svp even in het veld Opmerkingen

Uw inschrijving afronden

4Rond uw inschrijving af

Belangrijk! Cursusdata met het label Startgarantie gaan door op die locatie en datum. Deelnemen kan totdat het maximum aantal deelnemers is bereikt. Zonder Startgarantie kan het gebeuren dat een cursus verplaatst moet worden om doorgang te kunnen garanderen. We nemen dan contact met je op voor alternatieve mogelijkheden (annuleren is dan kosteloos). Je kunt ons bereiken op 010 297 30 73 of info@opatel.nl

Uw inschrijving afronden

3Bedankt voor uw inschrijving met STAP

Cursusdata met het label Startgarantie gaan door op die locatie en datum. Deelnemen kan totdat het maximum aantal deelnemers is bereikt. Zonder Startgarantie kan het gebeuren dat een cursus verplaatst moet worden om doorgang te kunnen garanderen. We nemen dan contact met je op voor alternatieve mogelijkheden (annuleren is dan kosteloos). U kunt ons bereiken op 010 297 30 73 of info@opatel.nl

Bezig met versturen
Wist je dat 99% van de oud-cursisten Opatel aanbeveelt? (Bron: KlantenVertellen.nl)
Ervaringen van cursisten