Inhoud van de cursus

Bundel van 3 klassikale MS Office cursussen (Excel, Word, etc.)

Office Cursussen Rotterdam, Utrecht, AmsterdamWil je efficiënter en effectiever leren werken met programma’s van Microsoft Office zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook? Dan bieden wij de perfecte oplossing voor jou. Ons pakket van 3 MS Office cursussen biedt een uitgebreid aanbod aan trainingen op elk gewenst niveau.

Onze ervaren docenten leiden je stap voor stap door de lesstof en helpen je bij het verbeteren van je vaardigheden. Bovendien kun je kiezen tussen onze klassikale cursussen of onze blended learning optie, waarbij je de lesstof in je eigen tempo tot je kunt nemen en de lessen deels thuis kunt volgen.

Je stelt je eigen lespakket samen met 3 MS Office cursussen uit onderstaand overzicht. Een keuze maken hoeft pas na inschrijving. Onze ervaren docenten helpen je graag om de juiste cursussen te kiezen.

Schrijf je nu in voor onze MS Office cursussen en ontdek hoe je efficiënter en effectiever kunt werken met de programma’s van Microsoft Office. We garanderen dat je na afronding van de cursussen sneller, makkelijker en met meer plezier werkt met de programma’s!

 

Cursus Office 365

Al onze cursussen starten regelmatig in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam.

Welke voorkennis heb je nodig?

Onze bundels bieden jou de vrijheid om te kiezen welke programma’s je wilt leren gebruiken en op welk niveau, zodat je altijd een passende cursus vindt. Of je nu geen, weinig of juist heel veel ervaring hebt met de gekozen programma’s, onze bundels zijn geschikt voor iedereen. We passen de bundel aan op jouw huidige vaardigheden zodat je altijd een uitdaging krijgt en je verder kunt ontwikkelen.

Wat leer je in deze cursus?

Of je nu weinig of nooit met deze programma’s hebt gewerkt of juist je kennis wilt uitbreiden, je kunt altijd een pakket kiezen dat aansluit op jouw leerwensen. Je leert precies wat je moet weten om de meest voorkomende werkzaamheden uit te voeren en na afloop kun je moeiteloos overweg met de belangrijkste functies van de gekozen programma’s voor kantoorgebruik.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Onze klassikale lesbundel zijn geschikt voor iedereen die vaardigheden met MS Office applicaties wil leren of verbeteren.
Als je de lesstof liever in je eigen tempo tot je wilt nemen of de lessen deels thuis wilt volgen, kies dan voor onze blended learning optie.

Wat is een logisch vervolg op deze cursus?

Na deze cursus kun je doorstromen naar de gevorderden of expert varianten van de programma’s of je kunt je verder ontwikkelen met één van onze andere Microsoft Office cursussen.

Onderwerpen
Datums en locaties

1 Startdatum en locatie

Cursusdata & startgarantie
Wij streven ernaar om de cursus te laten plaatsvinden op de door jou gekozen cursusdatum en locatie. Om de planning rond te krijgen kan het echter gebeuren dat de cursus op de genoemde datum of locatie verplaatst moet worden om doorgang te kunnen garanderen. Dit zal altijd in overleg gebeuren. Cursusdata met het label Startgarantie zullen gegarandeerd op die locatie en datum plaatsvinden.
Mocht er geen geschikte datum tussen zitten, neem dan contact op voor de mogelijkheden.
Hybride cursus
Wanneer je door omstandigheden niet in staat bent om de cursus op locatie bij te wonen, is het mogelijk om de cursus vanuit huis te volgen. Wanneer je de cursus vanuit huis wilt volgen dien je dit minimaal een week vóór aanvang van de eerste cursusdag bij ons kenbaar te maken. Voor de beste leerervaring adviseren wij om de cursus (indien mogelijk) op locatie te volgen.
Start:Locatie:Alle lesdagen:
wo 01 nov Rotterdam, ,
wo 01 nov Utrecht, ,
wo 01 nov Amsterdam, ,
ma 04 dec Rotterdam, ,
ma 04 dec Utrecht, ,
Toon meer data

2Uw Gegevens

Stap Cursist

Let op:

  • Kies een startdatum vanaf 1 augustus!
  • De gegevens in het volgende formulier dienen overeen te komen met uw gegevens bij het bevolkingsregister: u dient uw voornaam, voornamen of voorletters op te geven, etc.
Aanhef

Cursist

Kopie ID Bewijs
Voor inschrijving via de regeling "NL Leert Door" dient u ook een kopie ID te overhandigen. We zullen u daarvoor benaderen.

Deelnemer 2

Deelnemer 3

Deelnemer 4

Deelnemer 5

Wilt u meer deelnemers inschrijven dan kunt u zometeen nogmaals het formulier invullen.

Factuurgegevens


3Factuurgegevens

Probleem. Plaats uw telnr svp even in het veld Opmerkingen

Uw inschrijving afronden

4Rond uw inschrijving af

Belangrijk! Cursusdata met het label Startgarantie gaan door op die locatie en datum. Deelnemen kan totdat het maximum aantal deelnemers is bereikt. Zonder Startgarantie kan het gebeuren dat een cursus verplaatst moet worden om doorgang te kunnen garanderen. We nemen dan contact met je op voor alternatieve mogelijkheden (annuleren is dan kosteloos). Je kunt ons bereiken op 010 297 30 73 of info@opatel.nl

Uw inschrijving afronden

3Bedankt voor uw inschrijving met STAP

Cursusdata met het label Startgarantie gaan door op die locatie en datum. Deelnemen kan totdat het maximum aantal deelnemers is bereikt. Zonder Startgarantie kan het gebeuren dat een cursus verplaatst moet worden om doorgang te kunnen garanderen. We nemen dan contact met je op voor alternatieve mogelijkheden (annuleren is dan kosteloos). U kunt ons bereiken op 010 297 30 73 of info@opatel.nl

Bezig met versturen
Wist je dat 99% van de oud-cursisten Opatel aanbeveelt? (Bron: KlantenVertellen.nl)
Ervaringen van cursisten